ΤΜΗΜΑ ΕΠΕΙΓΟΝΤΩΝ ΠΕΡΙΣΤΑΤΙΚΩΝ

Στο Τ.Ε.Π. εξυπηρετούνται καθημερινά και καθ’όλο το διήμερο οι ασθενείς που προσέρχονται στο Νοσοκομείο μας με επείγοντα και οξέα προβλήματα υγείας.

Σε περίπτωση που κάποιος ασθενής δεν έχει τη δυνατότητα να μεταβεί μόνος του στο Νοσοκομείο υπάρχει πάντα διαθέσιμο ασθενοφόρο, στελεχωμένο από έμπειρο προσωπικό που αναλαμβάνει την ασφαλή μεταφορά του στο Τ.Ε.Π. Αποστολή του Τ.Ε.Π. είναι η άμεση και σωστή αντιμετώπιση όλων των επειγόντων περιστατικών σε εικοσιτετράωρη βάση. Στην αντιμετώπιση αυτή περιλαμβάνονται: η κλινική εξέταση του ασθενούς, οι κατάλληλες κατά περίπτωση εργαστηριακές και απεικονιστικές εξετάσεις, η σωστή και έγκαιρη διάγνωση του οξέως προβλήματος και η εφαρμογή της κατάλληλης θεραπευτικής αγωγής.

Το Τμήμα Επειγόντων Περιστατικών στελεχώνεται από ειδικευμένους Γενικούς Ιατρούς, καθώς και ιατρούς όλων των ειδικοτήτων (χειρουργοί, παθολόγοι, καρδιολόγοι, ΩΡΛ, ουρολόγοι κ.τ.λ.), οι οποίοι αναλαμβάνουν την εξειδικευμένη φροντίδα και αντιμετώπιση του περιστατικού εφόσον αυτό καθίσταται αναγκαίο. Μετά την αρχική αντιμετώπιση του οξέως προβλήματος και ανάλογα με τη φύση και τη βαρύτητα της πάθησης, ο ασθενής είτε εισάγεται στην κατάλληλη κλινική, είτε παραμένει για ολιγόωρη βραχεία νοσηλεία, είτε απέρχεται αφού του δοθούν οι κατάλληλες οδήγιες και φαρμακευτική αγωγή.

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ