Στο Doctors’ Hospital έχουμε δημιουργήσει ένα πολύ εξελιγμένο Ανδρολογικό Ιατρείο, στο κέντρο της Αθήνας, με ειδικούς ανδρολόγους επιστήμονες υψηλού κύρους και κατάλληλο εξοπλισμό, ώστε να αντιμετωπίζουμε τη στυτική δυσλειτουργία, ένα πρόβλημα που απασχολεί όχι μόνο το σύγχρονο άντρα αλλά και το ζευγάρι. Αν και παραδοσιακά το πρόβλημα εμφανίζεται σε μεγάλες ηλικίες, αρκετοί νέοι άντρες ακόμα και σε ηλικίες μικρότερες των 30 ετών εμφανίζουν προβλήματα όπως:

  • Πρόωρη εκσπερμάτιση: το συχνότερο ίσως αίτιο σεξουαλικής διαταραχής
  • Στυτική διαταραχή. Η σωστή διάγνωση μπορεί να προσφέρει τη σωστή θεραπεία για να αντιμετωπιστεί με επιτυχία το πρόβλημα αυτό.
  • Τοποθέτηση πεϊκής πρόθεσης: η τελική χειρουργική θεραπεία που λύνει οριστικά το πρόβλημα στους άνδρες που δεν ανταποκρίνονται σε καμία φαρμακευτική ή συντηρητική θεραπεία στυτικής διαταραχής.
  • Υπογονιμότητα. Πολλά ζευγάρια αντιμετωπίζουν πρόβλημα γιατί ο άντρας εμφανίζει διαταραχές στο σπέρμα, που καθιστούν την τεκνοποίηση προβληματική. Μια σειρά από θεραπείες μπορούν να βοηθήσουν σημαντικά στη βελτίωση της ποιότητας του σπέρματος.

Το σύγχρονο Ανδρολογικό Ιατρείο του Doctors’ Hospital προσφέρει εξετάσεις όπως:

  • Κλινική ουρολογική/ανδρολογική εξέταση: Υπάρχουν παθήσεις που προκαλούν στυτική διαταραχή και με την κατάλληλη κλινική εξέταση μπορούν να αντιμετωπιστούν.
  • Ορμονικός έλεγχος: Η ελάττωση των ανδρικών ορμονών μειώνει την ερωτική επιθυμία και προκαλεί προβλήματα στύσης. Με μια σειρά από αιματολογικές εξετάσεις δίνεται η δυνατότητα τέτοιου τύπου προβλήματα να ξεπεραστούν.
  • Η διαταραχή της αιμάτωσης του πέους, είτε με τη μορφή της αρτηριακής ανεπάρκειας είτε της φλεβικής διαφυγής, αποτελεί ένα πολύ συχνό εύρημα στους ασθενείς με πρόβλημα στύσης. Ειδικές ακτινολογικές εξετάσεις, όπως το τρίπλεξ των πεϊκών αρτηριών, μπορούν να οδηγήσουν στη σωστή διάγνωση και αντιμετώπιση.

ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER

Ακολουθήστε μας

Η Facebook

Instagram

Twitter

Linkedin

TWENTYONE PRODUCTION