Προφιλ Κλινικής

Η Doctors’ Hospital είναι μία σύγχρονη, άρτια εξοπλισμένη, Γενική Κλινική δυναμικότητας 75 κλινών, η οποία λειτουργεί στο κέντρο της Αθήνας. Η Doctors’ Hospital αποτελεί τo επιστέγασμα της προσπάθειας μιας ομάδας γιατρών για τη δημιουργία μιας πρότυπης κλινικής με ανθρωποκεντρικό χαρακτήρα. Στόχος αυτής της κλινικής είναι η παροχή υψηλής ποιότητας υπηρεσιών υγείας, με σύγχρονα τεχνολογικά μέσα και άρτια καταρτισμένο επιστημονικό προσωπικό σε προσιτές τιμές. Στο πλαίσιο αυτό επενδύει διαρκώς στην ενίσχυση του στελεχιακού της δυναμικού αναπτύσσοντας νέες συνεργασίες, εκπαιδεύει διαρκώς το νοσηλευτικό της προσωπικό σε νέες τεχνικές και αναβαθμίζει τον τεχνολογικό της εξοπλισμό.

Παράλληλα, η Doctors’ Hospital προχώρησε σε σύμβαση με τον Εθνικό Οργανισμό Παροχής Υπηρεσιών Υγείας (ΕΟΠΥΥ), διαθέτει συμβάσεις με όλα σχεδόν τα υπόλοιπα ασφαλιστικά ταμεία και τις μεγάλες ασφαλιστικές εταιρίες δίνοντας με αυτόν τον τρόπο τη δυνατότητα σε όλους τους ασφαλιζόμενους να απολαμβάνουν υπηρεσίες υψηλού επιπέδου με το χαμηλότερο κόστος ή και σε μερικές περιπτώσεις μηδενικό. Οι γιατροί, το νοσηλευτικό προσωπικό και τα στελέχη, της Doctors’ Hospital είναι καθημερινά δίπλα στους ασθενείς φροντίζοντας για την άμεση και υπεύθυνη εξυπηρέτησή τους.

Ιατρικός Εξοπλισμός Κλινικής

Η κλινική Doctors’ Hospital, με δεδομένη την ανάγκη για διαρκή εκσυγχρονισμό, επενδύει συνεχώς σε υποδομές τόσο στον ιατρικό όσο και στον ξενοδοχειακό εξοπλισμό, και συνδυάζει την σύγχρονη ιατρική τεχνολογία με το αίσθημα ευθύνης του ιατρικού λειτουργήματος, εξασφαλίζοντας έτσι ολοκληρωμένες υπηρεσίες υγείας.


Ένα νέο και εξαιρετικά σύγχρονο εργαλείο που διαθέτει η κλινική είναι οι λαπαροσκοπικοί πύργοι με πλήρες ψηφιακή οθόνη (full high definition-FD). Πλέον, όλες οι λαπαροσκοπικές επεμβάσεις έχουν άψογη χειρουργική εικόνα και θα πραγματοποιούνται πιο εύκολα και αποτελεσματικά.


Επίσης, διαθέτει καινοτόμο laser για τον προστάτη. Η πρωτοποριακή τεχνολογία του εξασφαλίζει εξαιρετικά αποτελέσματα σε συνδυασμό με την ασφάλεια της χαμηλής επεμβατικότητας. Η καινοτόμος λειτουργία του καθιστά το laser αυτό ιδανικό για την θεραπεία της καλοήθους υπερπλασίας του προστάτη, αλλά και για την αντιμετώπιση των όγκων της ουροδόχου κύστης, των στενωμάτων της ουρήθρας και του ουρητήρα, των κονδυλωμάτων ουρήθρας και για τη διενέργεια μεατοτομής. Μεταξύ των πολλών πλεονεκτημάτων για τον ασθενή είναι η ελαχιστοποίηση της αιμορραγίας σε σύγκριση με άλλα συστήματα laser, η μείωση της διάρκειας του χειρουργείου και η ταχύτερη μετεγχειρητική αποκατάσταση.


Συνεχώς εξετάζονται νέα τεχνολογικά εργαλεία που θα εμπλουτίσουν με τον πιο σύγχρονο ιατρικό εξοπλισμό τις υποδομές της κλινικής. Η Doctors’ Hospital πολύ σύντομα θα διαθέτει υπερσύγχρονη τεχνολογία που λίγες κλινικές στην Ελλάδα, αλλά και την Ευρώπη προσφέρουν στην υπηρεσία της υγείας.

Ασθενοφόρα

Η κλινική Doctors’ Hospital διαθέτει 2 υπερσύγχρονα ασθενοφόρα, τα οποία μπορούν να εξυπηρετήσουν σχεδόν όλα τα περιστατικά. Επανδρώνονται με άρτια εκπαιδευμένα πληρώματα και –αναλόγως της φύσεως και της σοβαρότητας του περιστατικού – με εξειδικευμένους Ιατρούς.


Εξυπηρετούν επείγοντα περιστατικά στον τόπο του συμβάντος και κατά την μεταφορά του ασθενή στην κλινική, απλές μεταφορές ασθενών από την κατοικία τους ή άλλο νοσοκομείο στην Doctors’ Hospital, αλλά και σε οποιοδήποτε άλλο νοσηλευτικό ίδρυμα. Παρέχεται δωρεάν μεταφορά με ασθενοφόρο του νοσοκομείου, όταν το περιστατικό είναι επείγον, για τους κατόχους της Doctors’ Hospital health card.


Επίσης, μετά την διαδικασία του εξιτηρίου, υπάρχει η δυνατότητα μεταφοράς ασθενών κατόπιν σχετικού αιτήματος του ασθενή ή συνοδών-συγγενών στην υποδοχή-reception της Κλινικής και με κόστος ανάλογο της απόστασης. Η μετάβαση των ασθενών δύναται να γίνει με ασθενοφόρο της κλινικής, επικοινωνώντας στο τηλεφωνικό κέντρο 210-8807000.


Η κλινική εφημερεύει όλο το εικοσιτετράωρο 365 μέρες το χρόνο.

ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER

Ακολουθήστε μας

Η Facebook

Instagram

Twitter

Linkedin

TWENTYONE PRODUCTION