Για εμάς στο Doctor’s Hospital, η παχυσαρκία δεν είναι μειονέκτημα εμφάνισης, αλλά πολυπαραγοντικό πρόβλημα υγείας. Φιλοσοφία μας είναι πως μόνο όταν η παροχή υπηρεσιών υγείας συνδυάζεται με τη σύγχρονη ιατρική τεχνολογία και το υψηλό αίσθημα ευθύνης του ιατρικού και νοσηλευτικού προσωπικού, μπορούμε να έχουμε τα επιθυμητά αποτελέσματα. Το Τμήμα Χειρουργικής Παχυσαρκίας της Doctor’ Hospital παρέχει οριστική λύση σε κάθε περίπτωση παχυσαρκίας, μέσω όλων των τεχνικών που εφαρμόζονται σε παγκόσμιο επίπεδο, όπως:

  1. Γαστρική πτύχωση (gastric placation)
  2. Γαστρικός δακτύλιος (gastric band)
  3. Γαστρική παράκαμψη (gastric bypass)
  4. Αποτελεσματικότητα της μεθόδου σε περιοχές που έχουν υποβληθεί σε χημειοθεραπεία ή και ακτινοθεραπεία

Όλες οι επεμβάσεις πραγματοποιούνται λαπαροσκοπικά, περιορίζοντας τον μετεγχειρητικό πόνο και προσφέροντας εξαιρετικό αισθητικό αποτέλεσμα, ελαχιστοποιώντας παράλληλα το χρόνο νοσηλείας και αποθεραπείας.

Το τμήμα Βαριατρικής χειρουργικής του Doctors’ είναι στελεχωμένο από έμπειρους χειρουργούς παχυσαρκίας, πιστοποιημένους από την Παγκόσμια Ομοσπονδία Χειρουργικής της Παχυσαρκίας (International Federation for the Surgery of Obesity and Metabolic Disorders – IFSO).

Ομαδική επιστημονική προσέγγιση της παχυσαρκίας

Στο Doctors’ Hospital όπως και στα μεγαλύτερα κέντρα παχυσαρκίας παγκοσμίως, ακολουθείται η ομαδική προσέγγιση της παχυσαρκίας πριν και μετά το χειρουργείο. Ο ασθενής πλαισιώνεται από μια ομάδα ιατρών-συνεργατών με παθολόγο, ενδοκρινολόγο, διαιτολόγο, καρδιολόγο, χειρουργό και αναισθησιολόγο. Παράλληλα, δίνεται ιδιαίτερη βαρύτητα και στην ψυχολογική υποστήριξη του ασθενή σε όλα τα στάδια της θεραπείας και της αποθεραπείας του.

Φόρμα Επικοινωνίας

ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER

Ακολουθήστε μας

Η Facebook

Instagram

Twitter

Linkedin

TWENTYONE PRODUCTION